Efteruddannelse for fitnessinstruktører og -managers

Center for Holdspil og Sundhed ved København Universitet udbyder i samarbejde med DFHO et særligt efteruddannelsesforløb med fokus på "Tilpasset inkluderende holdtræning, der kan skabe værdi for det enkelte fitnesscenter og for særlige befolkningsgrupper"

I DFHO arbejder vi for at sikre fitnessbranchens behov for kvalificeret arbejdskraft. 

Vi har i en årrække i tæt samarbejde med branchens egne aktører, Dansk Erhverv og HK stået bag Danmarks officielle fitnessuddannelse, hvor målet er at levere et stigende antal fagligt kompetente kandidater, som fra dag 1 gå ind i en travl hverdag og løfte niveauet. Som gym staff, holdinstruktør, personlig træner, district manager eller en af de mange andre positioner. Fitness skal være et stærkt karrierevalg for de unge. 

Seneste skud på denne stamme er udvikling af et efteruddannelsesforløb med fokus på Tilpasset inkluderende holdtræning – der kan skabe værdi for dit center og for særlige befolkningsgrupper.

Efteruddannelsens fokus er:

  • flere og nye målgrupper i fitnesscenteret med nye tilbud om målrettet holdundervisning?
  • at skabet bedre grundlag for de lokale samarbejder og bygge de broer i sundhedspolitikken, som kan styrke dit forretningspotentiale?
  • Styrke muligheden for at kunne tage imod og inkludere medlemmer med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser?
  • Øge få del i det uudnyttede potentiale, der findes i overgangen fra kommunale sundhedstilbud til deltagelse i varige motionstilbud i fitnesscenteret?

Nye inkluderende træningshold kan gøre det muligt for flere målgrupper at få en aktiv hverdag, og give dit center nye forretningspotentialer. Den mulighed kan du gribe ved at tilbyde dine medarbejdere et kursus i "Tilpasset inkluderende holdtræning" med henblik på at understøtte samarbejde mellem private fitnesscentre og kommuner om rehabilitering.

Med afsæt i forskning fra Center for Holdspil og Sundhed ved Københavns Universitet og i samarbejde med DFHO udbydes et 3-dages kursus til Kurset er målrettet faglærte fitnessinstruktører og -managers.