DFHO Årsdag 2024 og ordinær generalforsamling

Danskernes sundhed halter. Derfor er der behov for at styrke indsatsen i landets kommuner på tværs af den private og foreningsdrevne idræt, så flere får mulighed for at blive en del af idrætsfællesskaberne.

Dansk Fitness & Helse Organisation afholder Årsdag 2024 og ordinær generalforsamling torsdag den 16. maj fra kl. 09.00 på Kosmopol, Fiolstræde 44, DK-1171 København K.

Danskernes sundhed halter fortsat - der er derfor mere end nogensinde behov for at styrke indsatsen i landets kommuner på tværs af den private og foreningsdrevne idræt, så flere får mulighed for at blive en del af idrætsfællesskaberne.

På årsdagen - der er den åbne del af arrangementet - stiller vi derfor skarpt på idrætspolitikken i kommunerne og mulighederne for styrkede samarbejde mellem kommunerne og den private idræt/foreningerne.

Så har du lyst til at få mere viden om og bidrage til debatten om, hvordan vi styrker samarbejdet mellem den private fitnessbranche og kommunerne, så skal du skynde at tilmelde dig, for der er begrænsede pladser. 

Efter årsdagen afholder vi umiddelbart før den ordinære generalforsamling et særligt arrangement eksklusivt for medlemmer af DFHO. Vi sætter fokus på Røgfri Fremtid i Fitnessbranchen og Momssagen.

Hele programmet kan læses her.

Tilmelding kan foretages her