Bindingsperioder efter 1. januar 2010

Nye aftaler kan efter den 1. januar 2010 opsiges efter 5 måneder med 1 måneds varsel til udgangen af en måned. Et medlem kan altså være bundet af aftalen i mindst 6-7 måneder afhængig af, hvornår på måneden aftalen er indgået.

For aftaler der er indgået efter den 1. januar 2010 gælder der nye regler for hvor lang tid et fitnesscenter kan binde et medlem.

Nye aftaler kan efter den 1. januar 2010 opsiges efter 5 måneder med 1 måneds varsel til udgangen af en måned. Et medlem kan altså være bundet af aftalen i mindst 6-7 måneder afhængig af, hvornår på måneden aftalen er indgået.

Forlængelse af løbende aftaler ?Hvis medlemmet ønsker at forlænge din aftalen om et medlemskab af et fitnesscenter, vil medlemmet ikke være bundet af en ny bindingsperiode. Medlemmet kan altså efter de første fem måneder til enhver tid opsige aftalen med en måneds varsel til udgangen af en kalendermåned. Hvis medlemmet har betalt forud, skal medlemmet have det tilbage, som medlemmet har betalt for meget.
For aftaler indgået før 1. januar 2010 gælder bindingsperioden på de 12 måneder (9 måneder + 3 måneders opsigelsesvarsel) stadig, men de nye regler vil også gælde for ”gamle” aftaler, hvis de forlænges efter 1. januar 2010.??Såfremt der er spørgsmål til ovenstående, er du naturligvis velkommen til at kontakte DFHOs sekretariat.